Sertifioitu

Hyvinvointi- ja terveyskasvattaja

Koulutuksesta

Oletko intohimoinen terveydestä ja hyvinvoinnista ja sinulla on kunnianhimoa vaikuttaa yhteiskuntaan ruokavalion ja ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin avulla! Sitten olet löytänyt oikean koulutuksen.
Se tarjoaa sinulle unelmatyösi hyvinvointi- ja terveyskasvattajana. Houkuttelevan työn, jossa työskentelet proaktiivisesti terveysasioiden parissa yrityksissä, kunnissa, kouluissa ja yksityisellä sektorilla. Sinusta tulee hyvinvoinnin avainhenkilö ja inspiroija terveellisempään elämään. Työhösi kuuluu esimerkiksi henkilökohtaisten terveysprofiilien kartoittamista ja luomista, joiden avulla motivoidaan terveellisempään elämäntapaan. Ja luoda uusia tapoja, kuten tupakoinnin lopettaminen tai terveellisempi syöminen.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Hyvinvointi- ja terveyskasvattajan koulutuksen hinta on 1 624,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 406,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 144,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy