Sertifioitu

Hoitoavustaja

Koulutuksesta

Tämä on koulutus sinulle, joka haluat työskennellä ihmisten ja hoivan parissa, esimerkiksi terveydenhuollossa. Saatat olla jo töissä hoitoalalla ja haluat parantaa osaamistasi tai haluat lisätä kilpailukykyäsi työmarkkinoilla. Tässä koulutuksessa opit muun muassa hoitotyön, hoitohygienian, terveyden ja lääketieteen perustiedot sekä hoitoa ja viestintää.
Koulutuksen jälkeen tavoitteena on, että sinulla on hyvät tiedot ja edellytykset hakea ja suorittaa hoivaavustajan työtä ja tuntea olosi turvalliseksi tulevassa ammatillisessa roolissasi.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun hoitoavustaja koulutuksen hinta on 1 241,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 177,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 124,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy