Sertifioitu

Henkilökohtainen avustaja

Koulutuksesta

Henkilökohtaisena assistentti työskentely tarkoittaa sitä, että pystyt vaikuttamaan toiselle ihmiselle joka päivä. On vaikea löytää mielekkäämpää työtä.
Nyt ja tulevaisuudessa henkilökohtaisille avustajille on suuri tarve. Kaikki henkilökohtaisen avustajan tehtävät näyttävät erilaisilta. Heille yhteistä on, että kyseessä on vastuullinen työ, joka asettaa sinulta ihmisenä ja avustajana suuria vaatimuksia ammattitaitoisen ja myötätuntoisen lähestymistavan, sosiaalisen vuorovaikutuksen ja sormenpään tunteen suhteen.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6-8 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun henkilökohtaisen avustajan koulutuksen kurssimaksu on 1 358,50 euroa sis. ALV. Ennakkomaksu laskua vastaan ​​194,00 euroa sisältäen ALV:n per moduuli tai koko koulutus laskua vastaan.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy