Sertifioitu

Graafinen suunnittelija

Koulutuksesta

Onko sinulla unelma työskennellä graafisen suunnittelun parissa? Onko väri ja muoto hauskinta mitä tiedät? Graafisen suunnittelun koulutuksessa käydään läpi typografian, värin, kuvan ja kuvituksen perusteet ja miten nämä erilaiset muotoelementit kannattaa sijoitella taittoon, jotta ne visuaalisesti puhuttelevat tehokkaasti kohderyhmääsi.
Koulutuksen aikana teoria ja käytäntö ovat välissä. Jokainen kurssitilaisuus alkaa nykyisen kurssikomponentin perusteiden tarkastelulla. Jokaisessa moduulissa on sitten harjoitus valmistuneen teorian ankkuroimiseksi. Koulutuksessa on yhteensä neljä kurssimoduulia ja niihin liittyviä tehtäviä. Jokaisen tehtävän jälkeen saat kirjallisen ja henkilökohtaisen palautteen lähettämästäsi materiaalista. Käyt kurssit läpi omaan tahtiisi ja työskentelet tehtävien kanssa niin kauan kuin haluat. Palautteesta näet, oletko ymmärtänyt kaiken nykyisestä moduulista.
Tehtävien ja saamasi palautteen kautta opit. Vaikka painopiste onkin tehtävissä, teoria on tärkeää, että sinulla on mukanasi, jotta voit tehdä tehtävistä parhaan hyödyn ja kehittyä graafisen suunnittelun parissa.
Harjoittelun jälkeen ymmärrät paremmin hyvän visuaalisen viestinnän vahvuuden. Saat laajan perustan, joka tukee sinua urasi jatkamisessa. Koulutuksen uusilla työkaluilla saat ideasi helpommin uuteen visuaaliseen muotoon. Koulutuksen jälkeen sinun tulee hallita peruskäsitteitä ja ymmärtää laajasti erilaisia ​​graafisen suunnittelun ilmaisukeinoja.
Konseptillamme, jossa tärkeä osa koulutusta ovat omat harjoitukset ja henkilökohtaisen palautteen antavat tehtävät, saat perusperustuksen graafiseen suunnitteluun - koulutus sopii sekä sinulle, joka olet utelias suunnittelupalveluiden aloittelija tai asiakas. Samoin sinä, joka olet kokenut suunnittelija, voit saada uutta inspiraatiota edetäksesi urallasi.
Graafisen suunnittelijan kurssilla on suositeltavaa käyttää graafisen suunnittelun ohjelmistoja. Esimerkiksi ADOBE CS -ohjelmapaketti tai vastaava ohjelma. MS Office -ohjelmistoa ei suositella, koska sitä ei käytetä graafisessa tuotannossa. Kurssilla emme opeta ohjelmistoja.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Graafinen suunnittelijan koulutuksen hinta on 1887,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 472,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 170,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy