Sertifioitu

Fysioterapia- ja kuntoutusvalmentaja

Koulutuksesta

Fysioterapia- ja kuntoutusvalmentajana tapaat asiakkaita, jotka kokevat fyysisen tai henkisen sairauden vuoksi vamman. Se voi olla tuki- ja liikuntaelinten vamma, elämäntapasairaudet, kuten diabetes, liikalihavuus, sydän- ja verisuonisairaudet ja stressiin liittyvät ongelmat. Työskentelet valmentamalla niitä, jotka ovat saaneet diagnoosin tai jotka ovat saaneet lääkäriltä reseptin kuntoutuskoulutukseen.
Sinusta tulee avainhenkilö, joka yhdessä asiakkaan kanssa pyrkii palaamaan 100 %:n fyysiseen tuki- ja liikuntaelimistöön tai saavuttamaan henkisen tasapainon. Todennäköisesti suoritat pitkäaikaista kuntoutuskoulutusta asiakkaan diagnoosin suhteen. Tällä tavalla autat ammatillisessa roolissasi parantamaan monien ihmisten elämänlaatua.
Yhteistyösi muiden ammattien kanssa on tärkeää, jotta saat oikean pohjan koulutukselle ja pystyt ohjaamaan asiakasta eteenpäin, kun muita taitoja tarvitaan. Hyväksytyn koulutuksen jälkeen sertifioidut fysioterapia- ja kuntoutusvalmentajat ovat valmiita työskentelemään eri yksiköissä, kuten perusterveydenhuollossa, yksityisellä sektorilla ja yrittäjillä.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun fysioterapia- ja kuntoutusvalmentaja koulutuksen hinta on 1 637,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 409,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 145,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy