Sertifioitu

Fysio ja valmentaja

Koulutuksesta

Oletko johtaja, valmentaja ja intohimoinen valmentaminen? Haluatko työskennellä ammattimaisesti Sertifioitu Fysio ja valmentajana? Sitten olet löytänyt oikean paikan!
Tämä koulutus antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä Sertifioitu Fysio ja valmentaja, kaikkea kuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Voit myös työskennellä sosiaalialan yritysten ja organisaatioiden kanssa.
Koulutus antaa sinulle syvällistä tietoa anatomiasta, fysiologiasta, voimaharjoituksista ja kestävyysharjoituksista. Käymme myös lähemmin läpi ravintolisät, doping ja elimistön kehityksen perustarpeet. Koulutus on laaja ja antaa sinulle erittäin laajan perustan valmentajan rakentamiselle.
Työskentelemme myös lihasanatomian ja käytännön harjoitusten parissa. Painopisteenä on koulutus ja valmennus ja että saat parhaat työkalut valmentaaksesi asiakkaitasi upeisiin tuloksiin.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Fysio ja valmentajan koulutuksen hinta on 1 625,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 406,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 144,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy