Sertifioitu

Floristi

Koulutuksesta

Kukkasuunnittelijan koulutus keskittyy siihen, että pystyt kurssin suorittamisen jälkeen työskentelemään kaupassa, tilaisuuksissa tai messuilla kaiken kukkakoristeilijan ammattiin liittyvän parissa.
Kukkasuunnittelija on luova ammatti ja olet todennäköisesti iloinen saadessasi työskennellä kukkien ja kasvien parissa ja auttaa asiakkaitasi parhaalla tavalla. Opit sekä perinteisiä että uusia tekniikoita sekä erilaisia ​​kukkakaupassa esiintyviä työskentelytapoja. Kasvitieteen perustiedot sekä Ruotsissa käyttämiemme yleisimpien kukkien ja kasvien tiedot ja nimet. Opit myös myymälätalouden ja markkinoinnin perustiedot jne.

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Floristi koulutuksen hinta on 1 802,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 450,00 euroa. Osittainen maksu 12 kuukaudelta 170,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy