Kysymykset ja vastaukset

Academy Online vastaa mielellään kysymyksiisi. Alta löydät yleisimmät kysymyksemme. Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et löydä vastausta tältä sivulta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi

Milloin koulutus alkaa?

Jos haluat ilmoittautua koulutukseen, se tulee tehdä kirjallisesti. Voit rekisteröityä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi tai käyttämällä jotakin verkkosivustollamme olevista lomakkeistamme. Tarvitsemme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tiedot siitä, kuinka haluat maksaa. Kun maksusi on saapunut meille, pääset koulutukseen kirjautumissähköpostin kautta ja voit aloittaa opinnot.

Mitä todistus/sertifiointi tarkoittaa?

Sertifioiduksi voi tulla, jos olet suorittanut sertifioinnin antavan koulutuksen, jos olet läpäissyt kokeet, jotka osoittavat tietyn pätevyyden. Sertifiointia käytetään osoittamaan, että henkilö on saavuttanut tietyn tason asianomaisella alalla. Sertifioinnin suorittavat meillä pätevät opettajat ja koulutusjohtajamme. Saat tutkinnon suorittamalla koulutuksen, jossa saat tutkinnon. Tutkintotodistus todistaa, että olet suorittanut koulutuksen ja että olet ollut paikalla.

Millä eri tavoilla voin maksaa koulutukseni?

  • Maksu etukäteen ennen jokaista moduulia
  • Koko koulutus yhtä laskua vastaan
  • Lainamaksu 12 kk

Milloin saan todistukseni / tutkintotodistukseni?

Todistus/tutkintotodistus saadaan vasta suoritetun maksun jälkeen.


Kuinka kauan minulla on pääsy koulutusmateriaaliin?

Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Työharjoittelu

Suurin osa koulutuksestamme on täysin verkkopohjaista. Joissain koulutuksissa vaaditaan muutaman viikon käytännön kokemusta alalta koulutuksen suorittamisesta loppuun, jotta saat todistuksen. Sinun tulee sopia harjoittelupaikka itse. Se voidaan kuitenkin hyvittää dokumentoidusta aikaisemmasta kokemuksesta.

 

Academy Online Finland
info@academyonline.fi