Sertifioitu

Elämäntapa- ja ruokavaliovalmentaja

Koulutuksesta

Oletko intohimoinen ruokavalioongelmiin ja haluat auttaa ihmisiä tekemään elämäntapamuutoksia? Sitten olet löytänyt oikean koulutuksen. Houkutteleva foorumi, jossa työskentelet proaktiivisesti valmentavien elämäntapa-asioiden parissa yrityksissä, kunnissa ja yksityisellä sektorilla.
Ruokavalio- ja elämäntapavalmentajana työskentely tarkoittaa kykyä motivoida ihmisiä, jotka haluavat tehdä elämäntapamuutoksen. Ruokavalio- ja elämäntapavalmentajalle on tärkeää pystyä johtamaan motivoivaa valmennuskeskustelua, kuten ruokavalion ja liikunnan tuntemus. Kurssi keskittyy kestävään elämäntapaan. Sinusta tulee hyvinvoinnin avainhenkilö ja inspiroija terveellisempään elämään. Eilen työssäsi esimerkiksi kartoittaa ja luoda henkilökohtaisia ​​elämäntapaprofiileja, joita käytetään sitten motivoimaan uutta elämäntapaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Elämäntapa- ja ruokavaliovalmentaja koulutuksen hinta on 1 336,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 334,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 120,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. 

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy