Sertifioitu

Business Manager

Koulutuksesta

Oletko tulossa yrityksen johtotehtäviin vai onko sinulla jo työpaikka yrityksessä? Tunnetko olosi epävarmaksi uudesta askeleesta tai sinulla ei ole kokemusta ja tietoa?

Business Manager on koulutus, joka auttaa sinua kehittämään osaamistasi ja itseluottamustasi kohtaamaan yritysmaailmaa ja antamaan sinulle kokonaisvaltaisen näkökulman yrityksen toimintaan.

Koulutus koostuu kolmesta moduulista, jotka antavat sinulle syvällisen ymmärryksen erilaisista organisaatio- ja talousprosesseista ja valmistavat sinut menestyvään uraan yrityksessä.

Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Koulutus kattaa noin 12 viikon päätoimiset opinnot.

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssille ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!
Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi Kustannukset

Sertifioidun Business Manager koulutuksen hinta on 1 160,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 387,00 euroa. Osittainen maksu 12 kuukaudelta 106,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Hintaan sisältyy

  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia

  • Harjoitukset

  • Tehtävät

  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla

  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen


Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy