Ilmoittautuminen ja maksu

Rekisteröinti

Meidän on saatava hakemuksesi kirjallisena. Vastaanottamalla ilmoituksesi hyväksyt, että käsittelemme henkilötietojasi rekisteröitymisessämme. Helpoin tapa ilmoittautua on täyttää koulutussivun alalaidassa oleva lomake. Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen info@academyonline.fi Tarvitsemme etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, mihin koulutukseen haluat ilmoittautua ja minkä maksutavan valitset. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Kun olemme vastaanottaneet maksusi, lähetämme sinulle sähköpostilla tervetuloviestin ja pääset kurssiportaaliin. Aloita sitten opiskelu!


Maksu

Löydät hinnat kunkin koulutuksen alla. Maksuvaihtoehtoja on kolme; koko maksu laskua vastaan, per moduuli etukäteen jokaiselta moduulilta tai osamaksuna 12 kuukauden ajan. Hintaan sisältyy:

Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia. Harjoitukset ja tehtävät. Jatkuva tuki sähköpostitse Todistusten / tutkintotodistusten myöntäminen ja lähettäminen sähköpostitse Todistukset / tutkintotodistukset vastaanotetaan vasta maksun suorittamisen jälkeen.


Tuki ja kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, maksamisesta tai käynnissä olevista opinnoistasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi tai soita meille ja kuvaile tapaustasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Academy Online Finland
nfo@academyonline.fi